uvařil 27. 9. 2012 19:50
Rybu osolíme a vložíme do zapékací misky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 9. 2012 19:50
Rybu osolíme a vložíme do zapékací misky
ryba bělomasá, sůl mořská, rajče, olivy zelené, kapary, česnek, koření oregáno, chilli, bazalka čerstvá, olej olivový
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Expertka radí, jak doma nejlépe uchovat chleba: Osvědčila se mi kombinace bavlněné utěrky a mikrotenového sáčku, říká
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience