uvařila 25. 9. 2024 20:03
Dýňový perník s rumovou polevou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2024 20:03
Dýňový perník s rumovou polevou
pyré dýňové, mléko, olej, cukr, cukr třtinový, vejce, mouka hladká, koření do perníku, kypřící prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, marmeláda meruňková, ořechy pekanové, cukr moučkový, máslo, kakao, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 09:02
V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Retro okénko: Dáte si raději okurkový, rajčatový nebo mrkvový salát?
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník