uvařila 25. 7. 2009 13:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 7. 2009 13:36
koleno vepřové uzené, bobkový list, pepř, koření nové koření, šalvěj, cibule, houby, slanina, koření kari, kmín celý, pepř mletý, sůl, masox hovězí, feferonka, paprika sušená sladká, vejce, paprika, rajče, olivy, vývar masový
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník