uvařil 4. 5. 2012 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 5. 2012 12:42
maso hovězí, cizrna, olej, cibule, protlak rajčatový, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, paprika sušená sladká, krém feferonkový, pepř, česnek, libeček, víno, smetana zakysaná, pažitka, česnek mědvědí
Poctivý domácí tvaroh zvládne i úplný začátečník. Stačí se vyzbrojit teploměrem a trpělivostí
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše