uvařila 7. 9. 2015 19:30
Do hustějšího těstíčka namáčíme plátky hřibů a v rozehřátém tuku pozvolna smažíme do zlatavé barvy.Poté dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2015 19:30
Do hustějšího těstíčka namáčíme plátky hřibů a v rozehřátém tuku pozvolna smažíme do zlatavé barvy.Poté dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk
houba hřib, smetana, sýr tvrdý, solamyl, petrželka, kmín drcený, sůl, máslo, olej
V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor
Co na chleba? Zkuste avokádovou, tvarůžkovou nebo česnekovou pomazánku
Josef Maršálek upekl luxusní máslové sušenky: Základem je vanilka a dobře zpracované těsto, říká cukrář