uvařila 31. 7. 2009 20:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2009 20:30
rýže, sůl, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibulka jarní, nať petrželová, fazole sterilované, ocet vinný bílý, křen strouhaný, hořčice, cukr, sůl, pepř mletý, olej olivový
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník