uvařila 28. 9. 2015 22:51
Před pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2015 22:51
Před pečením
cukr moučkový, mandle mleté, máslo, mouka polohrubá, kypřící prášek, žloutek, sůl, jablko, cukr, skořice, cukr vanilkový, voda, pudink vanilkový, máslo, rum, jablko, cukr, lupínky mandlové, šťáva citronová
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Pečeme s Ivou: Lepší koláče, makovky i rohlíky budete mít díky omládku! Jak na něj?