uvařila 29. 1. 2012 14:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2012 14:22
vejce, cukr moučkový, máslo, mouka polohrubá, kypřící prášek, mléko, poleva čokoládová, jablko, voda, cukr krupice, cukr skořice, šťáva citronová, pudink vanilkový, mák mletý, cukr moučkový, mléko
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou