uvařila 16. 5. 2011 18:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 5. 2011 18:12
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, šlehačka na šlehání, smetana zakysaná, mascarpone, jogurt bílý, jahody čerstvé, cukr, ztužovač želatinový, jahody, jahodová marmeláda, želé cukrářské, piškoty cukrářské
Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody
Velikonoční vaječná tlačenka: Co udělat, aby dobře ztuhla a jak ji bez úhony vyklopit?
Máme tu čas masopustu: Jak jej oslavit? Nahoďte masky, osmažte koblihy a dejte si jitrnici!