uvařila 25. 10. 2018 18:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 10. 2018 18:16
vejce, cukr krystal, voda, mouka hladká, pudink vanilkový, prášek do pečiva, vejce, cukr krystal, likér, mouka hladká, pudink, prášek do pečiva, mléko, zlatý klas, cukr vanilkový, koňak vaječný, cukr moučkový, máslo, čokoláda bílá, máslo, olej, smetana zakysaná, džem meruňkový
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník