uvařila 8. 9. 2011 12:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 9. 2011 12:25
králičí filety, prsa kuřecí, klobása ostravská, rajče, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, zázvor čerstvý, hořčice, olej, rozmarýn, česnek, jogurt, hořčice, pažitka, sůl, citron
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem