uvařila 8. 7. 2011 16:51
na tuku osmahneme kmín,necháme zesklovatět cibuli,přisypeme mrkev,chleba...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 7. 2011 16:51
na tuku osmahneme kmín,necháme zesklovatět cibuli,přisypeme mrkev,chleba...
tuk, cibule, kmín celý, mrkev, chléb, voda, bujón zeleninový, vejce, kefír, nať celerová, nať petrželová, kroupy
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Co jíst po Vánocích, abyste si udrželi svojí váhu a postavu?
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule