uvařila 5. 10. 2010 23:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2010 23:52
cukr krupice, vejce, olej, voda, mouka polohrubá, kokos mletý, sůl, prášek do pečiva, jablko, voda, cukr vanilkový, cukr krupice, citron, koření hřebíček, skořice celá, pudink vanilkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr vanilkový, cukr moučkový, poleva čokoládová
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné