uvařila 18. 11. 2011 19:59
po upečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2011 19:59
po upečení
máslo, mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, sůl, alkohol, jablko, cukr vanilkový, skořice mletá, activia stracciatellová, smetana ke šlehání, škrob, sušenky bebe, vejce, lupínky kokosové
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Recept na jednoduchý domácí margarín bez „éček“: Zdravější než z obchodu a připravený do půl hodinky
Baskické chlebíčky pintxos nabízejí to nejlepší ze španělské kuchyně na jednom párátku! Takhle snadno se dělají