uvařila 18. 11. 2011 20:00
venku z formy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2011 20:00
venku z formy
máslo, mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, sůl, alkohol, jablko, cukr vanilkový, skořice mletá, activia stracciatellová, smetana ke šlehání, škrob, sušenky bebe, vejce, lupínky kokosové
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Expertka radí, jak doma nejlépe uchovat chleba: Osvědčila se mi kombinace bavlněné utěrky a mikrotenového sáčku, říká
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience