uvařila 7. 12. 2012 22:38
Na másle zeskolvatíme cibuli.Z masa částečně odstraníme marinádu a maso prudce opečeme.Přemístíme do kastrolu,podlijeme vodou,přidáme marinádu a upečeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2012 22:38
Na másle zeskolvatíme cibuli.Z masa částečně odstraníme marinádu a maso prudce opečeme.Přemístíme do kastrolu,podlijeme vodou,přidáme marinádu a upečeme.
hřbet králičí, maso králičí, smetana, voda, mouka hladká, máslo, cibule, sůl, omáčka medová mikádo, omáčka pepřová mikado, hořčice hrubozrnná
Sladký a voňavý trdelník z ohniště. Dokonalý způsob, jak dětem zpestřit první víkend školního roku
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí