uvařila 25. 5. 2014 21:17
Naplníme,zajistíme jehlou a párátky a všechno maso dáme do hrnce na máslo prudce zatáhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2014 21:17
Naplníme,zajistíme jehlou a párátky a všechno maso dáme do hrnce na máslo prudce zatáhnout
maso králičí, lečo, hořčice, hořčice plnotučná, slanina gazdovská, máslo, sůl, pepř mletý, mouka hladká, smetana na vaření
Pět nejoblíbenějších jídel britské královské rodiny: Princ William miluje sushi, Kate pro změnu neodolá indickému karí
Zapomenutá delikatesa brzlík: Osmažte si jej podle receptu Marie Janků Sandtnerové
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy