uvařila 25. 1. 2013 17:46
Ostrým nožem obřízneme stehen.kost a opatrně zlehka odškrábáváme maso podél kosti.Pak otočíme,obřízneme z druhé strany a dořízneme.Přes folii jemně naklepeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2013 17:46
Ostrým nožem obřízneme stehen.kost a opatrně zlehka odškrábáváme maso podél kosti.Pak otočíme,obřízneme z druhé strany a dořízneme.Přes folii jemně naklepeme.
maso králičí, blána tuková vepřová, bok česnekový, cibule, olej, sůl, šťáva rajčatová, solamyl, šťáva rajčatová, olej, čubrica, česnek
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu