uvařil 13. 7. 2015 21:30
Vyválíme a vyplníme koláčovou formu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 7. 2015 21:30
Vyválíme a vyplníme koláčovou formu
cukr moučkový, máslo, mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, třešně, cukr třtinový, rum, mandle, vejce, smetana, máslo, kůra citronová, cukr moučkový
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná
Slavné omáčky: Jak připravit béarnskou omáčku? Potřebujete hlavně víno a žloutky!
Pavel Berky nabídl recept na speciální sladký chléb, který pekl pro Jana Krause: Dlouho jsem váhal, co mu přinesu, přiznává