uvařila 7. 11. 2015 19:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2015 19:59
mouka hladká, cukr moučkový, kakao, vejce, máslo, skořice mletá, ořechy lískové, cukr moučkový, cukr vanilkový, rum, džem rybízová, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, kakao, máslo, cukr krupice, med, ořechy lískové, poleva čokoládová
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici