uvařila 13. 5. 2011 18:06
přendala do zapékací mísy,pokryla máslem a nepodlité,přikryté dala na 30 minut do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 5. 2011 18:06
přendala do zapékací mísy,pokryla máslem a nepodlité,přikryté dala na 30 minut do trouby
krkovice vepřová, mrkev, jablko, skořice, smetana, jíška světlá instantní, žampióny, sůl, pepř, máslo, masox
Jídelní rozmary Roberta Redforda: U jídla si čte a nikdy neodolá tomuhle vláčnému pekanovému koláči
Jahodový shortcake: Legendární moučník podle slavné americké cukrářky Christiny Tosi je vláčný a křehký díky máslu a smetaně
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet