uvařila 7. 10. 2009 19:04
omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2009 19:04
omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně
krkovice vepřová, žampióny, cibule, olej, mouka hladká, smetana, pepř, paprika sušená sladká, kmín celý, sůl
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami