uvařila 6. 11. 2019 18:04
Polévka už je hotová a vypnutá, ale ješt se zbytkovým teplem dováří
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2019 18:04
Polévka už je hotová a vypnutá, ale ješt se zbytkovým teplem dováří
brambory, houby čerstvé, vývar kuřecí, bobkový list, pepř, koření nové koření, kmín celý, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, ocet, kopr
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou