uvařila 11. 4. 2014 11:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2014 11:39
maso mleté, slanina anglická, cibule, vejce, hořčice plnotučná, paprika sušená sladká, koření na mleté maso, sůl, pepř, strouhanka, olej, cibule šalotka, cuketa, kapie, rajče, žampióny, česnek, sůl, pepř, kmín mletý, bylinky, olej olivový
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky