uvařila 11. 1. 2014 22:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2014 22:29
stehno kuřecí, šťáva limetková, sůl, olej slunečnicový, cibule, pasta česneková, pasta zázvorová, rajče, voda, koriandr čerstvý, feferonka zelená, chléb indický naan, kurkuma, pepř cayenský, koriandr, řecké seno, koření garam masala
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!