uvařila 11. 1. 2014 22:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2014 22:31
stehno kuřecí, šťáva limetková, sůl, olej slunečnicový, cibule, pasta česneková, pasta zázvorová, rajče, voda, koriandr čerstvý, feferonka zelená, chléb indický naan, kurkuma, pepř cayenský, koriandr, řecké seno, koření garam masala
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková