uvařila 9. 5. 2016 19:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 5. 2016 19:51
prsa kuřecí, vejce, olej, hořčice, zázvor sušený, paprika sušená pálivá, česnek, omáčka sojová, sůl, pepř, strouhanka, sýr parmazán strouhaný, mouka polohrubá, paprika sušená sladká, kmín mletý, olej, smetana zakysaná, libeček čerstvý, bazalka čerstvá, cibulka jarní, sůl, limetka
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné