uvařila 15. 5. 2012 16:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2012 16:37
játra kuřecí, sádlo, sůl, pepř, hořčice hrubozrnná, marináda čínská sladkokyselá, olej, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, rajče, feferonka, cibulka zelená, koření oregáno čerstvé, česnek, olej olivový, ocet balsamiko, cukr třtinový, sůl, pepř
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami