uvařila 26. 11. 2012 13:05
dobrou chuť, je to skvělé!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2012 13:05
dobrou chuť, je to skvělé!!
prsa kuřecí, šťáva pomerančová, med, omáčka ústřičná, ocet, skořice, solamyl, mrkev, pomeranče, cibulka lahůdková, cibule, cukr, sůl, koření chilli, pepř, olej
Jak správně připravit jedlé kaštany? Je to dobrota plná vitaminu C pro malé i velké
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli