uvařila 6. 5. 2015 16:33
Přidáme propasírovaná rajčata,podlijeme šťávou a dusíme doměkka.Dochutíme,přidáme nakrájený medvěd.česnek a necháme provařit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2015 16:33
Přidáme propasírovaná rajčata,podlijeme šťávou a dusíme doměkka.Dochutíme,přidáme nakrájený medvěd.česnek a necháme provařit
maso kuřecí, rajče loupané, šťáva rajčatová, olej, česnek granulovaný, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, česnek mědvědí, koření oregáno sušené, šťáva citronová, sůl, vejce, smetana na vaření, krupice dětská, sůl, česnek mědvědí, sůl, gnocchi
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou