uvařila 11. 4. 2012 17:28
Přímo na talíři před hrdinskou smrtí snězením.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2012 17:28
Přímo na talíři před hrdinskou smrtí snězením.
filet ze sumce, špenát, sýr, česnek, máslo, sůl, majoránka, paprika sušená sladká, kmín celý, šťáva citronová, cibule, špek, mouka polohrubá
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské