uvařila 15. 1. 2014 19:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 1. 2014 19:22
lilek, brambory, olej slunečnicový, cibule, zázvor čerstvý, feferonka zelená, protlak rajčatový, voda, koriandr, chléb, semínka hořčičná černá, semínka divoké cibule, semínka fenyklová, římský kmín mletý, semínka koriandru, kurkuma, pepř cayenský, sůl, koření garam masala
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou