uvařila 15. 12. 2013 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2013 12:23
otruby ovesné, mouka špaldová hrubá, mouka pšeničná, tuk rostlinný, žloutek, mléko obilné, cukr třtinový, fruktoza vanilková, pudink smetanový, ořechy pistáciové nesolené, mléko obilné, máslo, cukr třtinový, čokoláda hořká, ořechy pistácie
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná
Slavné omáčky: Jak připravit béarnskou omáčku? Potřebujete hlavně víno a žloutky!
Pavel Berky nabídl recept na speciální sladký chléb, který pekl pro Jana Krause: Dlouho jsem váhal, co mu přinesu, přiznává