uvařil 13. 11. 2014 20:18
Ve vrchním plátu těsta vykrojte ústa a celý přeneste na dlaních na spodní s náplní. Okraje obou plátů stlačte prsty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 11. 2014 20:18
Ve vrchním plátu těsta vykrojte ústa a celý přeneste na dlaních na spodní s náplní. Okraje obou plátů stlačte prsty
těsto listové, losos uzený, vejce, citron, smetana, sýr tvrdý, bylinky, ořech muškátový, vejce
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?