uvařila 26. 6. 2011 12:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2011 12:56
maso mleté mix, klobása papriková, slanina anglická, cibule, česnek, kečup ostrý, omáčka worcesterová, omáčka sojová, mouka polohrubá, houska, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, majoránka, koření gyros, koření kari, pepř, sůl
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské