uvařil 2. 6. 2012 10:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 6. 2012 10:14
plec vepřová, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, nožička vepřová, koleno vepřové, jazyk vepřový, cibule, česnek, bobkový list, pepř celý, sůl, koření nové koření, majoránka, pepř, koření nové koření mleté, sůl
Poslední večeře Krista: Co skutečně jedl Ježíš večer před tím, než byl ukřižován? Placky z nekvašeného těsta a speciální moučník
Klasický ruský boršč: Tenhle jednoduchý recept na dokonalou podzimní polévku zaručeně zvládnete
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd