uvařila 17. 3. 2011 17:59
Moravské"majolkové"slané bochánky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2011 17:59
Moravské"majolkové"slané bochánky
kefír, majolka, sůl, cukr krupice, mouka hladká, semínka slunečnicová, mák, droždí, klobása vinná, vejce, sýr eidam, mák, sůl
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení
Sedm nejlepších druhů retro cukroví: V minulosti byly v kurzu Sandokanovy oči, domácí čokoláda nebo nepečené kuličky
Dýně na pět způsobů: Můžete si pochutnat na dýňovém zelí, muffinech, pyré, pomazánce i latté