uvařila 5. 9. 2010 10:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2010 10:19
mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, prášek do pečiva, vejce, sůl, cukr vanilkový, mléko, marmeláda, tuk
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 59 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 10:02
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Co si zabalit na cestu do Chorvatska: Tipy na jídla, která „přežijí“ i cestu v největším vedru