uvařila 20. 12. 2019 02:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 12. 2019 02:21
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, kůra citronová, poleva čokoládová, marmeláda, kůra pomerančová kandovaná, ořechy, kokos, rozinky v rumu, rum, kakao, cukr moučkový, piškoty, poleva, ovoce kandované, marmeláda, tuk 100%
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem