uvařila 19. 1. 2017 14:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2017 14:36
mouka hladká, mrkev strouhaná, máslo, cukr vanilkový, žloutek, prášek do pečiva, kůra citronová, skořice, mléko, tvaroh, žloutek, cukr vanilkový, smetana zakysaná, pudink vanilkový, kůra citronová, tvaroh
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem