uvařila 30. 10. 2017 15:09
Hotový rozkvas má hodně zvětšený objem a na povrchu dírky po prasklých bublinkách
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2017 15:09
Hotový rozkvas má hodně zvětšený objem a na povrchu dírky po prasklých bublinkách
kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, sýr nastrouhaný, sladěnka, sůl, kmín drcený
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem
Jak na perfektní domácí těstoviny? Klíčový je výběr mouky a tloušťka těsta
Staročeská couračka: Vydatná polévka se zelím a bramborami voní osmaženou slaninou a jemná je díky jedné přísadě