uvařila 4. 8. 2010 20:31
Pecena dyne, pecene brambory s mrkvi a petrzeli a kapusta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2010 20:31
Pecena dyne, pecene brambory s mrkvi a petrzeli a kapusta
dýně máslová, olej, paprika čerstvá červená, paprika sušená uzená, sůl, brambory rané, petržel, mrkev, kmín mletý, chilli, sůl, kapusta, máslo, omáčka sojová tmavá, tymián citronový, máslo
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici