uvařil 24. 4. 2013 21:32
maso necháme marinovat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2013 21:32
maso necháme marinovat
roštěnec nízký, olej olivový, kůra limetková, šťáva limetková, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, koriandr, česnek, chilli, máta, kuskus, máta, petržel, bazalka čerstvá, kůra limetková, olej olivový, ocet vinný, sůl, pepř
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat
Cukrářka Míša Landová nabídla recept na makronky s vaječným koňakem. Neodolal jim ani moderátor Jan Kraus