uvařila 17. 1. 2014 15:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2014 15:38
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, cukr vanilkový, kůra citronová, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, potravinářské barvivo červené, potravinářské barvivo zelené, piškoty, čokoláda na vaření, lentilky, pendrek, bonbóny jahodové, jahodová marmeláda
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Pečeme s Ivou: Lepší koláče, makovky i rohlíky budete mít díky omládku! Jak na něj?