uvařila 17. 1. 2014 15:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2014 15:38
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, cukr vanilkový, kůra citronová, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, potravinářské barvivo červené, potravinářské barvivo zelené, piškoty, čokoláda na vaření, lentilky, pendrek, bonbóny jahodové, jahodová marmeláda
Bramborové patenty neboli lokše: Staročeská dobrota chutná k huse se zelím, ale i nasladko!
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana