uvařila 29. 8. 2012 17:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2012 17:42
cuketa, cibule, česnek, žampióny, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, rajče, chilli paprika čerstvá, klobása papriková, sádlo, brambory, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, pepř mletý, majoránka čerstvá, mouka polohrubá, voda
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč