uvařila 21. 5. 2015 11:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 5. 2015 11:44
vejce, cukr krystal, mouka hladká, prášek do pečiva, tvaroh, smetana, cukr moučkový, želatina, kůra citronová, šťáva citronová, marmeláda meruňková, piškoty, jahody čerstvé, šlehačka, cukr, ztužovač, piškoty
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Karbanátky z vařených vajec a strouhaného sýra jsou překvapivě báječně šťavnaté, typickou chuť a vůni dodá majoránka
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde