uvařila 15. 1. 2012 22:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 1. 2012 22:28
vejce, mouka polohrubá, cukr písek, voda, olej, prášek do pečiva, sůl, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, máslo, cukr třtinový, ořechy mleté, kompot ananasový, šťáva citronová, marmeláda
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník