uvařila 10. 6. 2012 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 6. 2012 12:42
plátek hovězí, mangold, rajče sušené v oleji, olivy, kapary, sůl, koření maďarské, olej ze sušených rajčat, cibule, vývar hovězí, jíška světlá instantní, olej olivový, česnek, koření oregáno, bazalka čerstvá, tymián, rozmarýn, sůl
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Karbanátky z vařených vajec a strouhaného sýra jsou překvapivě báječně šťavnaté, typickou chuť a vůni dodá majoránka
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde