uvařila 19. 6. 2012 17:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2012 17:55
žampióny, maso vepřové mleté, sýr eidam, cibule, vejce, libeček čerstvý, petrželka, sůl, pepř mletý, voda, olej, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, cibule červená, celer, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, žampióny, sůl
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!